Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 aku yang ensem macam kajol

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 9:38 pm



Last edited by amir on Wed Oct 22, 2008 6:30 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
abbyfunny



Number of posts : 52
Registration date : 2008-05-19

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 9:43 pm

Uwakakakakakakakakakaka..
bukan macam kajol tapi macam hampeh!!!!!
skema nya ko amir.. buat la gaya seksi skit.
Uwakakakakakakakakakakakajolhotaklulabeb!!!
Back to top Go down
View user profile
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 9:50 pm

maklum la aku kan ensem


Last edited by amir on Wed Oct 22, 2008 6:31 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
abbyfunny



Number of posts : 52
Registration date : 2008-05-19

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:06 pm

Uwakakakakakakakakakakakakaka..

hanya gelak je mampu meluahkan perasaan sebenar aku terhadap ko
Back to top Go down
View user profile
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:10 pm

ensemnya aku


Last edited by amir on Wed Oct 22, 2008 6:32 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:10 pm

??


Last edited by amir on Wed Oct 22, 2008 6:33 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
abbyfunny



Number of posts : 52
Registration date : 2008-05-19

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:12 pm

aku tak tau nak cakap apa tapi...

Uwakakakakakakakakakakakakakakakakaka
Back to top Go down
View user profile
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:17 pm

so esok nak kuar tak jam 10 pagi


Last edited by amir on Wed Oct 22, 2008 6:34 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:21 pm

memangdang?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
abbyfunny



Number of posts : 52
Registration date : 2008-05-19

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:27 pm

aku x free sok... memang x free bukan x sudi. tgk la miggu dpn ko try la ayat aku lagi. kalo xde aral melintang pukang aku terima la pelawaan ko tu. wokey!!
Back to top Go down
View user profile
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:30 pm

ermm minggu depan tak lih la aku ade kerja
aku ada kerja luar, aku kena pergi johor

minggu lagi satu aku gi sabah

erm nampaknya jadual aku padat

jum la esok cakap ja kul berapa jam 3 pagi pon aku datang :p

malam ni jam 12 ok tak Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
abbyfunny



Number of posts : 52
Registration date : 2008-05-19

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:33 pm

aku betul2 x free.. nk janji malam pun aku x berani. tu la dulu aku ajak kuar ko jual mahal skit pun x bg diskaun. supermarket pun ada sales ko langsung x de sales. sekarang aku dah ada appointment ko lak merayu rayu nk ajak aku tgk wayang. x yah ari minggu. ari biasa pun bleh. tp bleh kuar minum2 je la.. lepas abis keja. ko free ko datang tempat aku
Back to top Go down
View user profile
amir



Number of posts : 43
Age : 36
Localisation : shah alam, kg gajah, pilah, larkin
Registration date : 2007-04-25

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:36 pm

aku mintak maaf sesangat aku ni bz
'ko tauu kan mana kedai aku lagi
mana keja aku lagi


Last edited by amir on Wed Oct 22, 2008 6:35 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sempoiboyzzz
abbyfunny



Number of posts : 52
Registration date : 2008-05-19

PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Fri Aug 08, 2008 10:41 pm

kalo ko still tumpu pada satu menda memang ko x de masa untuk hal yang lain. kita yang menguruskan masa bukan masa yang menguruskan kita. so, pandai2 la ko cari masa lapang
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: aku yang ensem macam kajol   Today at 6:39 am

Back to top Go down
 
aku yang ensem macam kajol
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» I will support my sister Tanisha: Kajol
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Geleri :: Geleri Gambar User-
Jump to: