Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
danish



Number of posts : 44
Registration date : 2010-11-11

PostSubject: BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN   Thu Nov 11, 2010 1:02 am



Ruginya bertahun-tahun habiskan duit, masa dan tenaga menuntut ilmu di menara gading, tidak mampu memperoleh pekerjaan yang baik selepas tamat pengajian hanya kerana masalah bahasa.

Apa sebenarnya yang berlaku? Susah sangatkah belajar Bahasa Inggeris? Siapa yang seharusnya dipersalahkan? Adakah guru-guru bahasa Inggeris? Kementerian Pelajaran Malaysia? Atau pelajar itu sendiri??

Menguasai Bahasa Inggeris 1 keperluan kalau nak dapat kerja yang bagus..temuduga kerja kerajaan pun dah ada guna bahasa inggeris..So..kepada graduan menganggur cepatlah belajar bahasa inggeris sekarang.. Baca seterusnya di sini http://tinyurl.com/inggerissenang


Last edited by danish on Wed Apr 18, 2012 4:59 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile http://haslizamjohar.com/
sudin



Number of posts : 4
Registration date : 2011-03-02

PostSubject: Re: BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN   Wed Mar 02, 2011 11:22 pm

hye kawan2 aku ade jumpe website ni kalo nk blaja bahse inggeris aku cadangkan bhawa korang guna ni http://www.talkenglish.com senang danmudah. aku balajr aderla improve banyak jugak tu. Cool bgus untuk improve masing2 terutama speaking
Back to top Go down
View user profile
danish



Number of posts : 44
Registration date : 2010-11-11

PostSubject: Re: BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN   Fri Mar 04, 2011 12:02 am

belajar bahasa inggeris dah jadi keperluan..pendek kata semua mesti tahu berbahasa inggeris.. nak belajar sumber ada banyak..ada berbayar ada yang tidak..tetapi jangan kedekut untuk ILMU..
Back to top Go down
View user profile http://haslizamjohar.com/
sudin



Number of posts : 4
Registration date : 2011-03-02

PostSubject: Re: BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN   Fri Mar 04, 2011 4:36 am

yup sayasetuju!
Back to top Go down
View user profile
sudin



Number of posts : 4
Registration date : 2011-03-02

PostSubject: Re: BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN   Sat Mar 05, 2011 11:20 pm

yup kalo berbayar , biarlah bermutu. tapi skrg dunia makin canggih, ada yg free danxperlu register pon. antara yg saya maksudkanialah yg ni http://www.talkenglish.com kalao kawan2 ada web lain jg segan2 ye share Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN   Today at 5:07 am

Back to top Go down
 
BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN CARA MUDAH & BERKESAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» La otra cara del alma
» Jesus Christ Superstar
» help batteryman deck
» Tamarindus - looking for large old examples
» MG Hi-Nu Gundam ver PAO

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Kelas Bahasa-
Jump to: