Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 program survey tnegah hot sekarang!!best!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
marlinacandy



Number of posts : 1
Registration date : 2011-05-13

PostSubject: program survey tnegah hot sekarang!!best!!   Fri May 13, 2011 2:35 am

salam,
kepada semua member..


Saya nak kongsi kepada member-member kat sini program survey tengah hot! sekarang..hehe..kalau belum jadi member sekarang la masanya sebab hingga hujung bulan ni jer dorang buat event ni.
Siapa yang pernah dengar iPanel Online? kamu hanya perlu jawab survey (rm2-rm8 persurvey) dan dorang bayar melalui paypal. Kalau yang dah join 2 cepat-cepat la promosi kat rakan dan keluarga sebab dorang bayar Rm5.00 setiap orang yang register under kamu..best kan? sapa-sapa yang baru nak join boleh join di link ini>


Daftar segera!!



[size=18]
Peringatan sangat penting:

pastikan kamu dan orang yang akan register under kamu menjawab minimum 2 survey untuk menjadi active member dan mendapat bayaran. (paling senang dan cepat jawab survey-ahli kat halaman utama,tak sampai 1 minit leh siap )


saya sudah dapat rm240 bulan lepas ..hihi..klu nak payment proof boleh cek kat album fb saya : payment proof


kalu ada pertanyaan boleh kontek saya email,fb atau kat forum ini.





Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
 
program survey tnegah hot sekarang!!best!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Disney Survey
» The Revised 2011 Gibeault Mouse Race Program
» Souvenir program tradings
» Newton and Redfern's 80s PBS nostalgia
» Mechanical Fan Delete

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: