Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Share | 
 

 Tablet fair kat Kuantan!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley



Number of posts: 5
Registration date: 2012-04-19

PostSubject: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 5:36 am

Dgr kata kat fair ni blh dpt Iphone utk RM 500 aje...ada sesiapa yg akan pergi minggu ni...tolong check yer..
Back to top Go down
View user profile
bbphire



Number of posts: 4
Registration date: 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 9:09 am

Iphone hanya RM500.00 ?? berita u betui ke monty??? iphone generasi berapa tu ?
Bila dan manakah fair ni mula? mai la kongsi kongsi sikit ni
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts: 5
Registration date: 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 12:57 pm

bbphire wrote:
Iphone hanya RM500.00 ?? berita u betui ke monty??? iphone generasi berapa tu ?
Bila dan manakah fair ni mula? mai la kongsi kongsi sikit ni

errr x tau lagi ni generasi apa ler....minggu ni akan lepak kat East Coast Mall la sebab fair ni sampai ahad ni aje....tgk ada apa2 lagi yg murah keke...ni u pergi tak??? sunny
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts: 10
Registration date: 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 10:46 pm

Ada jual iphone saja??ada jual brand lain atau tablet tak..saya nak Samsung galaxy tab 7.7 tau 7.0plus la..
Back to top Go down
View user profile
bbphire



Number of posts: 4
Registration date: 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sat Apr 21, 2012 5:45 am

aku dah confirm fair tu sama dgn fair kat lowyat KL bulan yg lalu. kawanku
dpt samsung galaxy tab 7.0 plus dgn harga RM397.00, dan ada free celcom broadband juga.. mmg murah lahh
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts: 5
Registration date: 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sat Apr 21, 2012 11:47 am

bbphire wrote:
aku dah confirm fair tu sama dgn fair kat lowyat KL bulan yg lalu. kawanku
dpt samsung galaxy tab 7.0 plus dgn harga RM397.00, dan ada free celcom broadband juga.. mmg murah lahh

tu kat low yat..kat kuantan di jual kat RM 699 la...member i baru ajer beli kekeke.....i pon dpt sony xperia s utk utk RM 999....ni kat happy hour ajer la....esok akan lepak kat fair tu lagi...mmg berbaloi kalau dpt beli masa kat happy hour lol....bye bye iphone dan hello sony xperia Smile
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts: 3
Registration date: 2012-04-21

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sun Apr 22, 2012 12:19 am

OMG..sangat banyak orang lah kat situ..i x dapat masuk ke dalam mana-mana kaunter pun..betulkah semua gadget begitu MURAH??!!!
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts: 9
Registration date: 2012-04-22

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sun Apr 22, 2012 4:06 am

hari ni sesak lo.. terlalu banyak orang lah.. sebab hari ni terakhir bagi fair ni..
Back to top Go down
View user profile
 

Tablet fair kat Kuantan!!!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» All tablet Firmware
» kuantan oh kuantan
» fetty gurl kuantan
» Awek FB ngan Tagged KUantan shj
» JANDA AREA KUANTAN UNTUK DITUNGGANG

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang ::  :: -