Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Whatchuwant la..???!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chimbunghol



Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-08

PostSubject: Whatchuwant la..???!!!!   Sun Jul 08, 2012 7:54 pm

Ini special promo untuk pelanggan Xpax saja lol ... tahu tak korang setiap minggu, ada peluang utk memenangi hadiah dengan hanya tekan * 128 # dan buat panggilan .... minggu yg lepas, boleh memilih hadiah dari Fidelio Soundsphere Philips atau Pioneer Steez Z-type pemain muzik mudah alih lol.... setiap minggu gak boleh dapat hadiah baru lol ... kalo gitu whatchuwant la ...?!! Idea
Back to top Go down
View user profile
bazinga8888



Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-09

PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Mon Jul 09, 2012 12:02 pm

benar tau tidak? macam mana nak menang?? x kan hanya dial *128# ajer dah blh menang???!!!
Back to top Go down
View user profile
chimbunghol



Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-08

PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Tue Jul 10, 2012 8:00 pm

Ini memang benar la bro .. bro hanya perlu copy-paste url ini untuk maklumat yg lebih lanjut, baru la bro mengerti apa nak dibuat ... xpax.com.my/whatchuwant.php ...kalo daftar lagi byk... lagi byk le peluang memenangi hadiah ia… lol .... bounce
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Today at 10:57 pm

Back to top Go down
 
Whatchuwant la..???!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: