Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Salam Ramadhan Semua!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Salam Ramadhan Semua!!!   Mon Aug 13, 2012 5:14 am

whaoo..x sangka bulan puasa pon dh nak tamat!!
hari raya akan datang tidak lama kemudian.. cepat sgt ni!!! Very Happy
jadi, apakah persediaan korang dh buat utk raya setakat ni?
Back to top Go down
View user profile
bazinga8888



Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-09

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14, 2012 4:34 am

tinggal seminggu lagi je!!
aduh. dah lupa nak hantar kad hari raya kpd kawan aku. adakah masih terlewat ka? hmmmm
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14, 2012 8:34 am

erm..bg ai, Ramadan dan Syawal gembira sja tiap thn. semua org dan kawan balik makan2 main2 bersama. paling syok tu kuih dan duit raya.. dah siap pun hehe. cuma tinggal lagu raya. adakah yg sedap nak share??
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Wed Aug 15, 2012 1:05 am

bazinga8888 wrote:
tinggal seminggu lagi je!!
aduh. dah lupa nak hantar kad hari raya kpd kawan aku. adakah masih terlewat ka? hmmmm
ello bro..wak hidup dlm abad brp skrg?? LOL! sampai skrg masih antar kad melalui pos??? mesti x sempat la..
ku pkai FUNTALK utk antar salam kpd smua saudara2..dan jugak FRENCUBE utk share baju kurung ku yg terbaru.. hehe
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Wed Aug 15, 2012 11:41 pm

hari tu I duduk dalam bas, tiba tiba dengar lagu Tazkirah dn Doa Rahmadhan, lepas tu hapy sepanjang hri. I tnya orang tu macam mana dapat lagu ni dn dia cakap tu ring tones dr Call Me Tones. Lagu tiap hri pon tak sama, kool kan?
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 8:24 am

yg best tu duit raya la
eh, apakah jumlah tertinggi duit raya yang u pernah terima? RM1500 macam a lot kan? kalo blh dapat tiap2 hari lebih best! atau kalo u berminat terhadap trip Umrah bagi 2 orang, boleh check out sini..
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts : 18
Registration date : 2012-04-18

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 8:47 am

dah abis planning utk balik kampong ker? sebelum tu pastikan rumah dah kunci, kereta ok yer & check trafik ya...
nombor ni mesti kena ingat...mana lah tau sekali dah abis petrol atau $$$ blh dial number ni *888*123# utk station petrol atau ATM terdekat lol...
ingat lambat sikit x aper asalkan selamat... cheers
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 11:33 am

dh balik kg ler.. kekeke
eh, korang tau siape ker DJ Dave x?? sini ade stu lagu dr die dgn tajuk "Menjelang Hari Raya".. harap korang suka dan Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin! bit.ly/P0Q2qD
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Today at 10:55 am

Back to top Go down
 
Salam Ramadhan Semua!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Bazar
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Tangan Cacat a.k.a Typo-
Jump to: