Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Mon Sep 17, 2012 4:15 am

dua minggu lagi, sy akan berkahwin. ingin tanya adakah saya bertindak berketelaluan jika minta hadiah perkahwinan daripada kawan saya.. sebab skrng ni sy rasa hadiah lebih baik.. sy ingin senaraikan hadiah yg saya mahu.. senanglah bagi mereka.. haha.. betui tak?
Back to top Go down
View user profile
thomasim87



Number of posts : 5
Registration date : 2012-07-04

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Mon Sep 17, 2012 9:24 pm

pd i macam ok saje..kalao hadiah yg u mahu x begitu mahal boleh lah..tapi macam mana nak pasti semua orang tak akan kasih hadiah yg sama?
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 18, 2012 4:13 am

Bagi saya pula, saya lebih suka tunai sebab kita boleh beli apa-apa jua yang suka dengan wang tu. Kalau minta kawan-kawan bagi hadiah, mereka mungkin tak suka dan tak mau datang majlis you.
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Sep 19, 2012 8:19 am

ape reasksi korang kalo sy nak 40" Smart Full HD LED TV with surround system. mungkin hadiah ni boleh letak di rumah baru sy lah..
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Thu Sep 20, 2012 4:03 am

WAH...tau x hadiah ni sgt mahal ni...macam mana kawan u akan beli? semua ni sudah rm5 ribu... u mau mereka rompak bank ke? nasib baik i bukan kawan u!
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Thu Sep 20, 2012 7:36 am

wah, begitu tamak ke u? Haha… tapi aku rasa kita mmg mungkin akan menang tv tu dan lain-lain lagi setiap hari dengan tekan*128# sahaja!!
Jangan lupa panggil kawan-kawan kau menyertai juga ya!
Aku dah beritahu semua ahli keluargaku, lebih peluang dapat ^^
Mereka bagi hadiah seperti
Samsung 40" Smart Full HD LED TV,
Samsung Galaxy S III,
Pioneer Blu – Ray front surround system,
Samsung Galaxy Tab 2.0 7",
Nikon Coolpix waterproof AW100 dan lai-lain lagi!
Hebatkan? kalao tak faham cuba tengok bawah:

Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21, 2012 2:52 am

annely wrote:
wah, begitu tamak ke u? Haha… tapi aku rasa kita mmg mungkin akan menang tv tu dan lain-lain lagi setiap hari dengan tekan*128# sahaja!!
Jangan lupa panggil kawan-kawan kau menyertai juga ya!
Aku dah beritahu semua ahli keluargaku, lebih peluang dapat ^^
Mereka bagi hadiah seperti
Samsung 40" Smart Full HD LED TV,
Samsung Galaxy S III,
Pioneer Blu – Ray front surround system,
Samsung Galaxy Tab 2.0 7",
Nikon Coolpix waterproof AW100 dan lai-lain lagi!
Hebatkan? kalao tak faham cuba tengok bawah:


ape tu dialing *128# ? Itu pertandingan kah ? Benar benar boleh menang tiap tiap hari ? Kalo cam tu, i mau la semua hadiah yg menarik tu. sebab benda yg u list tu saya suka!
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 25, 2012 1:18 am

Kau tak tau? Itu sebenarnya datang dari Xpax. Tiap-tiap hari mereka akan bagi hadiah berharga RM10k kepada sesiapa yang bertuah. Caranya juga tak susah, hanya perlu pilih satu pack dari surf, talk, text atau fun. Ambillah semua jikalo kau betul-betul nak dapat TV tu. Semoga kau berjaya ya! Very Happy
Back to top Go down
View user profile
thomasim87



Number of posts : 5
Registration date : 2012-07-04

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 25, 2012 3:02 am

ni macam MLM la ...u kena join lepas tu mereka akan kasih u hadiah hadiah ni...i x kan pergi lagi sebab i sudah cuba dulu.
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Sep 26, 2012 1:10 am

u hanya bagi tau org ada hadiah utk menang tapi tak ajar mereka camne nk menang pulak.. duh.. bagi org yg ingin menang hadiah setiap hari, mai sini ..

http://xpax.com.my/whatchuwant_about.php
semoga berjaya !

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Today at 10:55 am

Back to top Go down
 
Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Tangan Cacat a.k.a Typo-
Jump to: