Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 ape ker yg sy patut buat?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: ape ker yg sy patut buat?   Mon Jan 14, 2013 5:01 am

sy dh dpt biasiswa utk belaja kat uk.. tentulah gembira.. tp skrg bf sy x dpt, jd die akan tinggal kat msia.. so skrg sy sgt blur ler.. x tau nak pigi ker x? tlg!!!!
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: ape ker yg sy patut buat?   Tue Jan 15, 2013 1:46 am

mesti pergi le!!!!!
jgn bazir peluang tu,skrg teknologi pun dh canggih,wak blh bercakap dgn bf tiap2 hari pun
mesti tiap tiap hari yer,mcm tu dia baru x ade peluang cari pompuan lain
huhuhu. tengok mereka ni http://bit.ly/dontLoseItAll
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: ape ker yg sy patut buat?   Wed Jan 16, 2013 3:23 am

video ni mmg buat org geram. x sabar nak tau ending tu
korang cuba teka sape wanita tue akan pilih???
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: ape ker yg sy patut buat?   Fri Jan 18, 2013 9:19 am

popolan wrote:
mesti pergi le!!!!!
jgn bazir peluang tu,skrg teknologi pun dh canggih,wak blh bercakap dgn bf tiap2 hari pun
mesti tiap tiap hari yer,mcm tu dia baru x ade peluang cari pompuan lain
huhuhu. tengok mereka ni http://bit.ly/dontLoseItAll
tu dh keluar!! tapi sedih lah!! sy ingat die akan menunggu sama bf die. mana tau....... haishhhh
benci la,, x suka x suka. harap ending tu ade perubahan lg.. huhu
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: ape ker yg sy patut buat?   Sun Jan 20, 2013 10:18 pm

wah... kalau i laki 1st ex tu.. mmg rugi la...
kalau dapat balik memory mesti nak gaduh dengan kawan best tu yg steal aku punya cinta
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: ape ker yg sy patut buat?   Wed Feb 20, 2013 8:58 am

x kira mcm mane kamu fikir, i dah cari dapat satu video yg ssuai untuk bagi kita semua menyegar! jgn jgn la sesal kalo breakup pun kena cari reason! jaga jaga! dan tengok wayang ni..
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: ape ker yg sy patut buat?   Mon Feb 25, 2013 4:49 am

hahaa... mmg pun.. tak mungkin begitu sempurna punya
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ape ker yg sy patut buat?   Today at 11:00 am

Back to top Go down
 
ape ker yg sy patut buat?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Chinese privet in a new pot

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Tangan Cacat a.k.a Typo-
Jump to: