Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 iphone yg baru!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: iphone yg baru!!!   Thu Sep 12, 2013 10:13 am

iphone baru (5s) pon dh lancar lah! sebelum ni i masih pikir nk tukar ke iphone 5. hingga skrg iphone 5s pon sudah lancar.. korang rasa i nk tunggu dia keluar x? atau beli i5 ajer? mana satu lg best?
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   Fri Sep 13, 2013 6:32 am

erm, yg baru tu i tak tau lagi, tak pi check. skrang i pakai yg iphone5 tu. i suka juga kerana kamera dia clear sgt, cantek lah, x yah pakai dslr pun blh skrang. hahaha
kalau u betul nak beli iphone 5, blh cepat pi celcom sign pasal skrang tengah buat promosi. cuma RM88 sebulan dan u blh dpt 5GB data bila sign up pakej tu
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   Sat Sep 14, 2013 10:18 am

Sebenarnya kamun sudah ada Iphone 5, tak payah beli Iphone 5c dan Iphone 5S pun bukan ada banyak feature sangat tak banyak beza dengan Iphone 4S Apa yang lebih ialah processor yang laju, kamera rendah lampu, dan paling kagum ialah pengimbas fingerprint..
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   Sun Sep 15, 2013 3:00 am

erm, i rasa tengok ape keinginan u lah, kalau nk fungsi dia saje, i rasa iphone5 pon blh dh sbb kedua2 fon ni lebih kurang saje.. tp jika u nk beli dan showoff, jd belilah yg baru tu.. klu nk belilah, sign lah pakej2 sbb biasanya lebih murah dgn pakej tu.
sini ada video iphone baru, u blh compare sindiri lah
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   Today at 12:19 pm

Back to top Go down
 
iphone yg baru!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Favourite iPhone app?
» iphone game - gun bro Multiplayer
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app
» WTS new white iphone 5 32GB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: