Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 x tau nk pilih pelan ape eh

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: x tau nk pilih pelan ape eh   Thu Dec 26, 2013 8:48 am

haihhh tgh cari pelan prepaid internet mobile utk hp kedua aku lah sbb aku hanya pakai utk online, whatsapp, wechat, email dll tu jer..korang tau x pelan ape yg paling murah skrg? kegunaan aku sebulan agak2 1GB je..ade ape cadangan yg best x?
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: x tau nk pilih pelan ape eh   Fri Dec 27, 2013 4:20 am

i cadang u blh cuba pelan Xpax sbb i rasa murah! dgn RM38 sebulan saje, u blh dpt 2GB dan 4G LTE dah, lebih murah drp telco lain yg 1GB saje dan RM30 sebulan. dn jika guna prepaid tu, lebih senang krn blh mula dan stop bila bila masa..tengok maklumat dia
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: x tau nk pilih pelan ape eh   Sat Dec 28, 2013 7:41 am

berbaloi jika daftar package dgn adanya smartphone yg blh support LTE..i tak kisah utk bayar lebih supaya blh dapat converage yg baik dan kelajuan yg cepat
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: x tau nk pilih pelan ape eh   Sun Dec 29, 2013 6:06 am

tp jika u pakai utk fungsi tu je, lebih baik pakai wifi lah! sbb kebanyakan tempat dah ade wifi percuma skang ni.. i suka pigi online kat old town lah.. wifi dia percuma dan makanan pon sedap. huhu
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: x tau nk pilih pelan ape eh   Mon Dec 30, 2013 6:07 am

sy rasa pelan ni sgt baloi lah! sebab sy selalu guna smartphone utk tengok video dan buat transkasi online..lebih selamat klo banding dgn wifi yg percuma tu..tahun lepas bank account dan email account sy kena hack masa sy pakai wifi yg percuma tu,nasib baik tak apa pe kerugian...lebih baik bayar lah! jgn sesal nnt
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: x tau nk pilih pelan ape eh   Today at 11:00 am

Back to top Go down
 
x tau nk pilih pelan ape eh
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Tangan Cacat a.k.a Typo-
Jump to: