Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Telco korang best x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Telco korang best x?   Mon Feb 24, 2014 6:45 am

Setiap kali bila cakap pasal nak bayar bill telco ni memang buat saya bengang… tak ada handphone pulak tak jadi untuk kita orang yang buat business… Nak cari tempat parkinglah, nak jalan jauh lah, yang paling teruk kena beratur lama untuk bayar bill tu... Tak faham kenapa saya ni sebagai customer dengan penggunaan yang tingg hampir 1K ni tak ada keutamaan ni... tak rasa hormat langsung lah...
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Telco korang best x?   Tue Feb 25, 2014 4:13 am

cepatlah tukar telco company lain tak perlu asyik marah..
wow,businesman memang tak sama,mahalnya bill  yg  hampir 1K. Syg cume guna Rm50 satu bulan.
syg pernah tengok TVC Celcom First Elite,plan ini sesuai u la…
sila tengok video ini
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Telco korang best x?   Wed Feb 26, 2014 8:12 am

klo wak jd privilege user Celcom First Elite tu, mmg x de masalah lah sbb servis diorg mmg best eh! ade byk manfaat, mcm wak blh pilih no hp wak diri. kan best? klo nk sign up, p je lah mane2 celcom center blh dh.. senang sgt..
ni website die, wak blh tengok maklumat yg lanjut! https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Telco korang best x?   Thu Feb 27, 2014 2:29 am

kan dalam TUV tu Maria Sharapova pemain tennis yang terkenal tu??? Sejak bila dia jadi duta untuk Celcom First Elite??? Masa tengok dia bermain di gelanggan tennis bergaya sungguh. Dia telah menjadi pemain ranking No.1 dalam tahun 2005 dan 2012.. Selain tu imej dia yang possitif disukai banyak sarikat seperti Nike , Head, Kanebo mencari dia menjadi duta jenama mereka
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Telco korang best x?   Fri Feb 28, 2014 6:15 am

cantiknya gambar maria sharapova..rasa sweet la..
celcom first elite jadi dia duta memang sesuai..
syg suka Priority Delivery for any new device or SIM Card memang senang bagi syg..
harganya memang mahal la ,bayar 1k susahlah bagi org miskin macam syg
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Telco korang best x?   Today at 10:57 pm

Back to top Go down
 
Telco korang best x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: