Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Pernah tak sesiapa mengalaminya.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Sun Mar 22, 2015 11:13 pm

bila nak bayar bil, ada xtra caj.. bil jadi mahal.. kdg2 aku pening cane boleh jd mahal.. aku dh buat data quota ikot plan dah.. asal ada xtra caj lg.. bengang mcm ni baik aku tukar.. line apa yg murah skrg utk internet hah?
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Sun Mar 22, 2015 11:29 pm

kau tanya aku line apa yg murah? aku ni, mmg tak suka telco msia ni. semua benda kedekut. aku terpaksa amik je utk call and msj. tenet, aku prefer fixed line. aku rasa kau guna xpax kan? kan xpax still ada PPu. takkan tak tahu? batak gila. mmg lah dia telan kredit kau.
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts : 18
Registration date : 2012-04-18

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Tue Mar 24, 2015 2:37 am

kristylove wrote:
kau tanya aku line apa yg murah? aku ni, mmg tak suka telco msia ni. semua benda kedekut. aku terpaksa amik je utk call and msj. tenet, aku prefer fixed line. aku rasa kau guna xpax kan? kan xpax still ada PPu. takkan tak tahu? batak gila. mmg lah dia telan kredit kau.

ye ke ppu ada lg? dgr cite dh takde wei.. mmber aku ckp takde ppu dah.. tp aku pon x sure la..
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Tue Mar 24, 2015 2:50 am

montyashley wrote:
kristylove wrote:
kau tanya aku line apa yg murah? aku ni, mmg tak suka telco msia ni. semua benda kedekut. aku terpaksa amik je utk call and msj. tenet, aku prefer fixed line. aku rasa kau guna xpax kan? kan xpax still ada PPu. takkan tak tahu? batak gila. mmg lah dia telan kredit kau.

ye ke ppu ada lg? dgr cite dh takde wei.. mmber aku ckp takde ppu dah.. tp aku pon x sure la..

betul lah dia ckp tu. aku dh dpt dah msj die. so tak perlu risau pasal ppu dah. nnt semua dpt msj. mcm ni msj dia.
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Wed Mar 25, 2015 1:50 am

aprilstucked wrote:
montyashley wrote:
kristylove wrote:
kau tanya aku line apa yg murah? aku ni, mmg tak suka telco msia ni. semua benda kedekut. aku terpaksa amik je utk call and msj. tenet, aku prefer fixed line. aku rasa kau guna xpax kan? kan xpax still ada PPu. takkan tak tahu? batak gila. mmg lah dia telan kredit kau.

ye ke ppu ada lg? dgr cite dh takde wei.. mmber aku ckp takde ppu dah.. tp aku pon x sure la..

betul lah dia ckp tu. aku dh dpt dah msj die. so tak perlu risau pasal ppu dah. nnt semua dpt msj. mcm ni msj dia.

ppu ni apa benda pulak.. aku tak paham la weei.. aku nak tanya lain.. bukan pasal ppu ni..
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts : 18
Registration date : 2012-04-18

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Wed Mar 25, 2015 2:14 am

nice info bro!

weh po, ppu ni pay per use. kalau dah hbs langgan tenet, terus ttp data plan kalau tak nnt dia cas kau each second kau guna, guna credit kau. tu yg parak nnt! HAHA
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Thu Mar 26, 2015 1:33 am

ah.. takde maknanya nk caya.. mcm la xpax x caj lagi kalau btol ppu dh takda.. ntah2 caj lain pulak.. telco ni bukan leh caya sgt..
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Thu Mar 26, 2015 2:35 am

serius betul dorang sendiri dah ckp kat website dorang kot. takkan nak tipu lak.
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Thu Mar 26, 2015 9:35 pm

best comeback dari xpax.. ak berminat dgn plan ni!!!
lagipun telco ni terkenal dgn liputan terluas dn speednye laju

   
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Fri Mar 27, 2015 1:18 am

laju blh thn celcom tmpt kau kan? oh ppu rupanya. so, aku rasa, tak perlu tukar lah. sbb ppu dah takde kan? thx guys info!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pernah tak sesiapa mengalaminya.....   Today at 10:58 am

Back to top Go down
 
Pernah tak sesiapa mengalaminya.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: