Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Mon Mar 21, 2016 3:28 am

banyak smartphone bayar bulanan nie selalu nya ada kontrak. Kalu kontrak2 nie yg banyak sgt rule so aku jenis tak suka telefon kontrak2 nie. Kalau boleh nk pendapat korang Question
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts : 18
Registration date : 2012-04-18

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Tue Mar 22, 2016 9:35 pm

barley wrote:
banyak smartphone bayar bulanan nie selalu nya ada kontrak. Kalu kontrak2 nie yg banyak sgt rule so aku jenis tak suka telefon kontrak2 nie. Kalau boleh nk pendapat korang  Question

kalau aku kontrak2 nie mmg menyusah kan sbb banyak sangat syarat2 nk ikut
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Tue Mar 22, 2016 9:45 pm

newphone celcom takda ada sebarang kontrak
kalau nk meh refers sblm beli

https://www.celcom.com.my/personal/services/newphone
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:23 pm

barley wrote:
banyak smartphone bayar bulanan nie selalu nya ada kontrak. Kalu kontrak2 nie yg banyak sgt rule so aku jenis tak suka telefon kontrak2 nie. Kalau boleh nk pendapat korang  Question

Selalu nya ada hp byr monthly ni kena ada kontrak ada yg takda rasa nya telco kt malaysia ada je yg takda kontrak kalau kt kedai mesti ada kontrak
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:24 pm

mikkesho wrote:
newphone celcom takda ada sebarang kontrak
kalau nk meh refers sblm beli

https://www.celcom.com.my/personal/services/newphone

ouh  Shocked  celcom btul2 takda ke ?? kang nanti beli ada kontrak pulak?
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:29 pm

baru tahu harini tadi pergi blue cube nak bayar bill then nampak phone tengah promosi
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:32 pm

mikkesho wrote:
newphone celcom takda ada sebarang kontrak
kalau nk meh refers sblm beli

https://www.celcom.com.my/personal/services/newphone

ini kiranya bayar ikut harga yg dia tetapkn Very Happy harap tak habis stok samsung galaxy note 5 No
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:35 pm

mikkesho wrote:
newphone celcom takda ada sebarang kontrak
kalau nk meh refers sblm beli

https://www.celcom.com.my/personal/services/newphone

dah tengok kt page celcom tadi serious memang tak ada kontrak pon so tak da laaa terikat kontrak dengan celcom
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts : 18
Registration date : 2012-04-18

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:39 pm

phone ni takda warranty ke...
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:40 pm

montyashley wrote:
phone ni takda warranty ke...

tidak ada yang ada pon device protection laaa
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Thu Mar 24, 2016 9:45 pm

tengok kt web celcom tinggal 3modal phone samsung ja kne cepat beli laa nmpk nya
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Mon Mar 28, 2016 9:36 pm

tak tahu nak compare yg mana bagus sbb semua telco pon ada mcm nie
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Mon Mar 28, 2016 9:39 pm

kalau aku rasa celcom lagi ok laaa ikut org laa dia suka pkai mana tpie celcom line ok
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?    Today at 6:39 am

Back to top Go down
 
Ada tak smartphone bayar bulanan yg tak perlu ada kontrak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dissertation Project - Do you have a Smartphone? - Help Map Sudden Oak Death in the UK
» O2 XDA Flint HTC Advantage X7510 smartphone
» Smartphone K-9
» How to View the Tantive XI Forum from your Smartphone, Tablet?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: