Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Web Drama projek cari bini

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Web Drama projek cari bini    Mon Apr 11, 2016 3:00 am

saya nak share2 ,Nie sedutan dari cerita web drama projek cari bini .. so cerita ni mmg best wlpn pon bnyk pelakon lama tapi boleh tahan cerita ni..syafiq kyle and ika nabila pon ada ...mmg terbaik ah.. cheers


Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Mon Apr 11, 2016 8:45 pm

cerita kt tv mna nie wehh tak pernah dgr pon sblm ni.??
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Mon Apr 11, 2016 10:45 pm

miniang wrote:
cerita kt tv mna nie wehh tak pernah dgr pon sblm ni.??

cerita ni kt celcom escape punya cerita mmg best laa ep 1 dan ep 2 mmg free tgok tapi episode lain tak tahu laa plk sbb kita pon tak tgok lagi ep seterusnya
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Tue Apr 12, 2016 3:08 am

ouhhh saya sudah subscribe celcom escape mmg best citer dia cuma ep1&2 je baru kluar tgh tunggu episode lain ni gambar pelakon2 cerita tu
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Wed Apr 13, 2016 10:13 pm

spew yg nk tengok kt youtube skrg dah ada tapi only ep 1 je laa...episode lain maybe coming soon laa..

Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Wed Apr 13, 2016 10:21 pm

yg episode 1 dan 2 je free yg lain kena bayar ni only for pengguna celcom
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Wed Apr 13, 2016 10:32 pm

bayar dalam rm1 je dia potong kt kredit korg contoh mcm aku guna xpax so potong dari kredit xpax je
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Thu Apr 14, 2016 1:02 am

rasanya dlm gambar tu pelakon Sabri Yunus dengan Wan Hanafi Su ..
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Thu Apr 14, 2016 9:22 pm

baru tengok ep 1 sekarang nk tengok episode 2 plk kt youtube tak ada episode 2 kt mana nk tgok episode 2 =(
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Fri Apr 15, 2016 2:03 am

miniang wrote:
baru tengok ep 1 sekarang nk tengok episode 2 plk kt youtube tak ada episode 2 kt mana nk tgok episode 2 =(

maybe kena tunggu next week kot for episode 2 ..mesti minggu depan punya dorg upload..
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Fri Apr 15, 2016 2:07 am

tak sabar nak tengok cerita ni kelakar dorg berlakon tak sabar plk part syfiq kyle and ika nabila plk
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Fri Apr 15, 2016 2:10 am

sama laa juga cerita ni laaa mengisi masa aku tengah bosan dlm tengah jem2 sambil tu layan projek cari bini.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Web Drama projek cari bini    Today at 12:17 pm

Back to top Go down
 
Web Drama projek cari bini
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» THE PURPLES crime drama book trailer
» Yoroboshi-- Blind beggar boy from Noh drama
» [030000] Hyori - Happy Together S1 - Metal Tray Drama (Sung Si Kyung & Bin) [370M/vob]
» High end drama in Zee TV's Pavitra Rishta
» Rama O Rama Kya Hai Yeh Drama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Hiburan :: Kaki Wayang Pahang-
Jump to: