Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Teka teki menjadi realiti !!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Teka teki menjadi realiti !!   Thu Apr 28, 2016 2:36 am

berus gigi di pagi hari,
lepas bangun dari mimpi,
jika tuan/puan bijak bestari,
cuba teka plan ape kah ini.

Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Thu Apr 28, 2016 2:40 am

Cik adik bangun pagi,
disertakan minum pagi,
klau tak silap patik,
plan celcom yang terkini..

Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Thu Apr 28, 2016 2:57 am

hahaha!! bijak2..

teka teki menjadi perbualan kami,
apakah nama plan yang diberi?
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Fri Apr 29, 2016 4:41 am

mengikut firasat kami,
platinum nama diberi..

makin lame makin pendek pantun, dari 4 kerat ke 2 kerat.. hahahaha, yang platinum ni 2.25 give hujung minggu dia kasi, bagus la!!
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Fri Apr 29, 2016 4:42 am

untuk wekend data 2.25GB la!! tapi bukan tuh je yang platinum ade, bnyak lagi kan ade.. masok yang baru ade iflix tuh Very Happy
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Tue May 03, 2016 2:54 am

tak berguna jugak data bnyak2 nk pergi mane, pastu nnti membazir je..
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Tue May 03, 2016 2:57 am

ekh jangan salah sangka, meskipun data yang dia bagi bnyak, klau tak abes pon masih boley bawak ke bulan berikutnya.. bagi aku ini bukan satu pembaziran, tapi ini satu keindahan siapa yang memerlukan data yang banyak, pembayaran pon setiap bulan cuma RM 150.
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Tue May 03, 2016 2:58 am

betul tuh berapa lah sangat klau orang tak mampu nk bayar RM 150 tuh kan, bukan nya dalam mase sebulan nk kne bayar, dia bagi mase pembayran sehingga 45 hari kot.. tiada alasan untuk berkate tiada duit Razz
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Tue May 03, 2016 2:59 am

hahaha, betul jugak tuh, ade kelonggaran dr segi pembayran kan.. hehehe.. Pelanggan Celcom First Platinum pon berpeluang menggunakan pelan perayauan baru RM138 untuk seminggu bagi 3GB data, serta panggilan tanpa had. sape suke melancong sesuai ni, :p
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Tue May 03, 2016 3:01 am

ohh bab pelancongan ni aku baru tahu, yang aku tahu cume dapat akses Malaysia Airlines Golden Lounge Passes secara percuma je.. bnyak jugak ea yang bagus..
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Tue May 03, 2016 7:28 pm

sebab tuh aku rase tak rugi pon join, klau dah pakai tapi rase tak selesa boley je tuka plan lain balik kan, kemudahan takde kontrak ni memang best, kite boley pergi and dtg bila2 masa je Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Teka teki menjadi realiti !!   Today at 10:55 pm

Back to top Go down
 
Teka teki menjadi realiti !!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: