Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 roaming mana murah eh??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: roaming mana murah eh??   Tue May 10, 2016 2:42 am

tgh pikir antara telco2 di malaysia mana eh roaming yg murah klw mahal pon tak laa jugak asl kn klw mahal ada free lagi bagus dan juga line mesti bagus..korg rasa ada tak???
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Wed May 11, 2016 1:08 am

huummm cuba pakai wonderoam cuz aku last week holiday lombak pkai wonderoam mmg puas hati laa
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Wed May 11, 2016 1:10 am

ouuhh aku pon ada juga dengar psl wonderoam ni..mcm roaming juga tapi rasanya ada 2 package celcom
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Wed May 11, 2016 1:12 am

roaming ni selalu kira satu call dh telan kredit dlm bpe sen..so kena laa pandai cari roaming yg ok
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Wed May 11, 2016 1:16 am

mcm aku mmg pkai celcom so klw aku kt negara jiran nk kena pergi beli yg ada jual wonderoam ke??
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Wed May 11, 2016 1:20 am

kristylove wrote:
mcm aku mmg pkai celcom so klw aku kt negara jiran nk kena pergi beli yg ada jual wonderoam ke??

ikut step2 ni sbb tadi baru usha2 kt page celcom
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Wed May 11, 2016 1:22 am

ouh macam tu cara nk subscribe ...sng jaa just taip *118# je ingtkan ke beli kt celcom
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Wed May 11, 2016 2:34 am

pkai ni tak memazir duit masa nk beli sim kad kt negara lain ..pkai je nmbr sama lagi sng just subscribe jee
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Thu May 12, 2016 3:14 am

so klw nk pkai wonderoam ni ada nk kena pakai plan ape2 tak sbb tgok celcom aku takda pon?? aku still pkai topup lagi ..soo kena pkai ape2 ke??
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Thu May 12, 2016 3:18 am

kristylove wrote:
so klw nk pkai wonderoam ni ada nk kena pakai plan ape2 tak sbb tgok celcom aku takda pon?? aku still pkai topup lagi ..soo kena pkai ape2 ke??

pakai laa plan lagi jimat wehh..yap klw nk guna wonderoam ni kena pkai antara plan first gold ataupun firts platinum
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 13
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Thu May 12, 2016 3:22 am

ya pkai plan lagi jimat tukar ke plan laa...sng sikit just byr bill setiap bulan
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Thu May 12, 2016 8:54 pm

kalau semua dok bagi feedback ok psl wonderoam maknanya on laa aku nk beli wonderoam ni..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: roaming mana murah eh??   Today at 6:40 am

Back to top Go down
 
roaming mana murah eh??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Live Roaming Camera Feed at LAC premiere
» 7-week Hiatus
» SBS Roothi Roothi Hai Rachana Mana Raha Vihaan!! - Sapne Suhane Ladakpan Ke - 14th Oct 2013
» Roaming Knight XV Century (75mm Pegaso Models)
» Roaming the West(erns)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: