Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 masalah wanita yang kerap berlaku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: masalah wanita yang kerap berlaku   Sun May 15, 2016 10:18 pm

sy baru je berumur 23 tahun tapi sy mengalami masalah wanita yg bagi sy amat pedih..
sy mengalami gatal2 di bahagian vagina sy..
dan ada sperti fungal sebesar 50 sen..
dah bermacam produk sy pakai.. tapi hanya baik dlm mase seminggu saja..
kemudian pnyakit ini dtg kembali..
bantu sy utk mnyelesaikan masalah yg sy alami ni
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Mon May 16, 2016 2:14 am

mungkin itu Vaginal Yeast Infection..
saya juga pernah mengalami benda yg sama..
tapi sekarang dah baik 100%..
=))))
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Mon May 16, 2016 10:06 pm

yup mmg vaginal yeast infection pun klu mcm tu..
VYI ni dtg dari yis yg kite pnggil candida tau..
boleh jngkit klu kite x jaga miss v kite.. nnti lama2 jadi gtal laa..
try produk canesten.. ubat utk rawat fungal awk tu..
dulu sy pernah guna canesten then dlm mase 1 minggu je dah baik
lpas tu terus x de dah yeast or gatal2 kat miss v sy..
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Tue May 17, 2016 12:51 am

apa kta kamu cuba feminin wash mcm silky girl pnye ke, sumber ayu ke..
cuci kasi bersih.. pahtu kamu cuba sapu ubat econazine..
kat guardian ada jual..
not bad ubat ni.. maybe vagina kamu ada bakteria tu yg ada fungal tu
hope ni boleh tolong =))
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Tue May 17, 2016 8:37 pm

aprilstucked wrote:
yup mmg vaginal yeast infection pun klu mcm tu..
VYI ni dtg dari yis yg kite pnggil candida tau..
boleh jngkit klu kite x jaga miss v kite.. nnti lama2 jadi gtal laa..
try produk canesten.. ubat utk rawat fungal awk tu..
dulu sy pernah guna canesten then dlm mase 1 minggu je dah baik
lpas tu terus x de dah yeast or gatal2 kat miss v sy..

produk canesten ni bagus ke?
sesuai utk semua ke?
x ade ape2 effect ke mcm kalau sy x sesuai dgn produk ni?
sebab sy dah pkai mcm2 produk tau..
dari ubat krim sapu smpai ke pil mkn..
ade jugak ubat yg sy pakai, x sesuai dgn sy..
kulit jadi mcm melecur dan menggelupas
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Wed May 18, 2016 7:32 pm

produk nie not bad jugak..
member sy yg rekemen kan sbab sy pun pnah kne infection
produk ni sesuai utk 12 tahun keatas
kalu bwh dri 12 nie kene consult doktor la
but dont worry.. try je dulu..
ubat krim laa senang sikit nak sapu kan.. =)
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Thu May 19, 2016 9:39 pm

kadang2 masalah fungal or yeast n all dat tu berpunca dri pemakaian jga
sebab pakaian kalu tak bersih, mmg senang bakteria nak berjangkit
that's the fact.. mana lah tahu u jenis yg seluar basuh sebulan sekali je..
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Fri May 20, 2016 12:31 am

ouhh.. boleh suruh kwn sy cuba
dia pun kena vyi
kesian dia cuba mcm mcm tpi tak boleh baik
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: masalah wanita yang kerap berlaku   Today at 6:41 am

Back to top Go down
 
masalah wanita yang kerap berlaku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: