Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Percuma RM 10,000 ringgit?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Percuma RM 10,000 ringgit?    Mon May 23, 2016 3:51 am



Betul ke ni? aku ssh nk percaya sgt bende2 percuma mcm ni, hahahaahaha!! tolong faham kan aku
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Mon May 23, 2016 3:53 am

ohh yang ni promotion courts yang baru la.. tak tahu ke? dalam tv sume dah ade? beli secare online dgn flexi credit.. courts nk mudahkan pembelian dgn menggunakan flexi credit, untuk org yang kurang mampu..
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Mon May 23, 2016 4:00 am

beli barangan secara online? bnyak bisnes skrng sume online, bertambah mudah lah org nk beli barang, hehee. ermmm, dia bagi kite guna sebanyak RM 10,000 la ni?
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Tue May 24, 2016 3:51 am

bukan nk bantah, tapi lebih baik jgn amik hutang dengan courts, klau nk cash takpe.. klau boley bia klau nk beli tuh yang mampu milik lah!! lagipon bnyak lagi tempat, try servey balik mne yg ok klau nk beli brngn.. ikea ade, sengheng ade ,kedai2 perabot yang lain pon ade jugak .. bende2 mcm ni nk rajin servey je Very Happy
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Tue May 24, 2016 3:52 am

itu lah aku nk pastikan balik, tuh aku tanya ni.. ramai yang cakap brangan courts ni berkualiti.. muskill dah.. erm
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Tue May 24, 2016 3:55 am

annely wrote:
bukan nk bantah, tapi lebih baik jgn amik hutang dengan courts, klau nk cash takpe.. klau boley bia klau nk beli tuh yang mampu milik lah!! lagipon bnyak lagi tempat, try servey balik mne yg ok klau nk beli brngn.. ikea ade, sengheng ade ,kedai2 perabot yang lain pon ade jugak .. bende2 mcm ni nk rajin servey je Very Happy

bende ni cuma nk bantu org yang tak mampu, sbb tuh diberi kemudahan seperti ni, boley guna sehingga RM10,000 tuh.. lagi pon lebih mudah dengan pembelian, murah dengan pelbagai promotion baik dari gadjet, perabot mahupon barangan elktrik, semuanya ade promotion daripada courts, ini ape yang aku tahu la.. barangan memang di jamin berkualiti, sbb brngn kat rumah aku dah hampir 8 tahun masih kekal chantik lagi.. Cool
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Wed May 25, 2016 1:20 am

ramai cakap tak bagus berhutang, tp ramai jugak yang cakap takde masalah pon pakai flexi kredit ni, sbb yang biase ade maslah dengan courts, kebiasaan diorng yang lewat bayar atau pon tidak mengikut syarat2 yang telah di tetap kan.. tp knp dorng perlu kecam courts, dah buat org lain tertanya-tanya mcm aku, tp bila aku pikir balik, barangan berkualiti tuh lebih baik..
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Wed May 25, 2016 1:24 am

hahaaha.. jgn salah faham tentang court, lagipon pembelian secare online ni, penghantaran percuma, tiada charge.. klau minat boley je order untuk barangan yang kite minat tuh seawal 14 hari sebelom nk order.. tapi penghantran akan di buat dalam 3 hingga 5 hari waktu bekerje.. kau duduk mana tt?
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Wed May 25, 2016 1:31 am

kualiti tuh bergantung pada mcm mne kite jage barngan tuh..klau kite orgnya kasar caranya, sekjap jugak abesnya barangan yang kite beli tuh.. skrng ade ikea kan dekat pudu, baru je bukak.. baik gi situ .. makan pon ade Very Happy heehee..
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Wed May 25, 2016 9:43 pm

Haritu aku ade jugak nk teringin nk ke ikea, tapi maklom lah, cuti sabtu ahad je ni.. bila pergi sabtu ahad tuh, dia punya beratur nk masok parking, beratur sampai ke luar jalan raya, pikir2 balik yang ni penat kat parking je bukan penat dalam ikea tuh.. bukan nk burukkan ikea, tp ni pengalaman, ikea kne buat online jugak kot mcm courts buat .. hehehee
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Thu May 26, 2016 8:44 pm



Nie siap waranti 10 tahun lagi, lame sangat.. aku dah pergi page dia, bace ape yang patut.. penghantaran di lembah klang adelah yang paling pantas.. rasenya takde masalah klau nk beli kat courts walaupon berhutang dahulu, zaman skrang nk beli cash memang kau takan merase la.. yang penting kau ade disiplin atau keje settle masalah, bnyak comment aku bace pasal negatif courts semuanya pasal diorng lambat buat pembayaran, lepas tuh mengamok tak tentu pasal, pdhal itu maslah diri sendiri Sad
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Thu May 26, 2016 8:50 pm

betul lah tuh, dia ade penghantran terpantas di area lembah klang, waranty memang dia bagi 10 tahun.. klau barangan yang dah dihantar pon, diorng akan hantar secare percuma sekali dengan pasangan yang mane perabot yg perlu di cantumkan tu.. tak perlu lah kite yg nk kne buat bila dah belikan.. takde maslah nk beli, just amik surat itam putih dari courts pastu just ikut je syarat yang diorng bagi kat kite, takde lah isu kne saman ke ape nnti en, sbb kite dah ade bukti.. sebgai pengguna kite ade je langkah2 yang kerajaan bagi untuk mendapat hak sebagai pembeli Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Percuma RM 10,000 ringgit?    Today at 12:19 pm

Back to top Go down
 
Percuma RM 10,000 ringgit?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Selamat Datang Ke Forum #Pahang :: MIRC-
Jump to: