Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Gatai-gatai

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Gatai-gatai   Sun Jun 12, 2016 7:57 pm

Ya tuhann. Gatai-gatai yang tak terhingga dah ni Embarassed
Tolong saya please hmmm
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Gatai-gatai   Sun Jun 12, 2016 10:06 pm

Oh my godness. Why dear?
i bet you reoccuring yeast infections rite??
how old are you dear?
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 32
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Gatai-gatai   Mon Jun 13, 2016 12:09 am

tah tah kne jangkitan kurap ke kayap ke ?
try la check klinik ke, ubat sapu2 tu?
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Gatai-gatai   Mon Jun 13, 2016 7:32 pm

popolan wrote:
tah tah kne jangkitan kurap ke kayap ke ?
try la check klinik ke, ubat sapu2 tu?

Dah try jugak ubat2 lain, tak jalan jugak . Hmm kritikal dah ni.
Malunyaaa saya Embarassed
Ada tak selain ubat2 yg bagus ?
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Gatai-gatai   Tue Jun 14, 2016 6:59 pm

popolan wrote:
tah tah kne jangkitan kurap ke kayap ke ?
try la check klinik ke, ubat sapu2 tu?

Kalau umur ats 12 tahun no need to see doctor just beli je ubat dkt pharmacy.
My pervious dpt jangkitan yeast ni teruk sgt kayh. At last i try cari ubat. Finally i jumpa
Canestan nama ubat ni Surprised
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 25
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Gatai-gatai   Tue Jun 14, 2016 7:23 pm

Memang normal la tu setiap perempuan kena. Tapi mungkin awak punya ni dah kritikal maybe. sorry if wrong.
Eh my mom pun pernah beli kan ubat canestan tu .best taw pakai tak gatal2 dah pastu elok jer sampai skrg.
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Gatai-gatai   Wed Jun 15, 2016 7:40 pm

Sekarang ni ramai yg busy malu untk jumpa dr atau sbgainya, mereka lebih simpan je & hanya bertanya.
April you bttr try this medicine for infection yeast dkt you tu.
Boleh dpt kan di Watson, Guardian & Pharmacy berdekatan awak taw.
Saya harap2 dapat sembuh dgn cpt yer Smile
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 27
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Gatai-gatai   Thu Jun 16, 2016 7:17 pm

Saya harap dapat sembuhkan scepat mungkin .
Oh boley dpt kan di Watson atau guardian dan farmasi yer?baiklah . Hehe mujur saya dkt dgn watson.
Terima Kasih awak Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Gatai-gatai   Today at 10:59 am

Back to top Go down
 
Gatai-gatai
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Nenek Kebayang!!-
Jump to: