Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 plan ape yang best nk bercinta..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: plan ape yang best nk bercinta..   Mon Jun 13, 2016 12:50 am

rindu zaman dulu main call2.. hahahaha, rasenya dah dapt calon ni, cume bila nk call rase mcm mahal plak, hehehehe.. zaman dah moden, semua pakai data en, tp tuh lah.. rindu nk zaman dulu.. waktu zaman cinta monyet.. Razz
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Mon Jun 13, 2016 12:51 am

kristylove wrote:
rindu zaman dulu main call2.. hahahaha, rasenya dah dapt calon ni, cume bila nk call rase mcm mahal plak, hehehehe.. zaman dah moden, semua pakai data en, tp tuh lah.. rindu nk zaman dulu.. waktu zaman cinta monyet.. Razz

wah ade lagi org nk main call2 sbb cinta, klau bisnes boley terime lagi Razz.. tt dah kenapa, buang tebiat ea, hhahaaha.. dekat data pon boley call ape, line kuat tak kuat je la, atau tt punya line tak kuat, sbb tuh tak leh nk buat call guna internet? haahhaa..
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Mon Jun 13, 2016 10:57 pm

barley wrote:
wah ade lagi org nk main call2 sbb cinta, klau bisnes boley terime lagi Razz.. tt dah kenapa, buang tebiat ea, hhahaaha.. dekat data pon boley call ape, line kuat tak kuat je la, atau tt punya line tak kuat, sbb tuh tak leh nk buat call guna internet? haahhaa..

sambil menyelam minum air lah, bukan bercinta je.. ade jugak untuk call custemer, tapi more kepada bisnes lah.. hahahahaa!! sbb line skrng ni, mahal, leps tuh coverage takde... hahaahhahaa, spoil betul la -.-
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Mon Jun 13, 2016 10:58 pm

kristylove wrote:
sambil menyelam minum air lah, bukan bercinta je.. ade jugak untuk call custemer, tapi more kepada bisnes lah.. hahahahaa!! sbb line skrng ni, mahal, leps tuh coverage takde... hahaahhahaa, spoil betul la -.-

aku rase coverage yang okay celcom, tapi klau kau nk pakai postpaid ade plan first gold, untuk bisnes memang bagus, murah je bayar bulan2 RM 80 je..
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Tue Jun 14, 2016 8:12 pm

hahahaa, klau di pikir kan balik, dulu main call2 pakai super saver, pastu siapa yang pakai hotlink, ade yang call RM 1 sejam tuh Razz ehehheee.. berbaloi jugak tuh.. siang malam pon singgit sejam, zaman takde internet sngt, skrng ni semua di hujung jari, internet pon boley call.. try lah pakai maxis tt..
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Tue Jun 14, 2016 8:15 pm

kooimin87 wrote:
hahahaa, klau di pikir kan balik, dulu main call2 pakai super saver, pastu siapa yang pakai hotlink, ade yang call RM 1 sejam tuh Razz ehehheee.. berbaloi jugak tuh.. siang malam pon singgit sejam, zaman takde internet sngt, skrng ni semua di hujung jari, internet pon boley call.. try lah pakai maxis tt..

bagi aku, lebih baik aku guna first gold, lagi murah.. sangat jauh pbeze harga dengan Plan M Razz.. dulu pon aku pkai postpaid, tapi aku ade dua numbor, satu Plan M, satu Celcom.. memang dari dlu celcom murah baik call atau pon internet, klau hari jadi lagi best mase pakai prepaid celcom, 7 hari call free, tp plan M cuma sehari, kat situ kite dah nmpak mane yang lebih berpatutan, bende dah lame, cuma kite tak sedar..
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Tue Jun 14, 2016 8:16 pm

hurmmmmmm... buat rase serbesalah plak bukak tread ni, jgn gaduh.. bertanya je ni, tapi ape kelebihan first gold ekh?
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Wed Jun 15, 2016 9:18 pm

kristylove wrote:
hurmmmmmm... buat rase serbesalah plak bukak tread ni, jgn gaduh.. bertanya je ni, tapi ape kelebihan first gold ekh?

banyak kelebihan first gold, dia ade yonder music, tahu tak yonder music mcm mne? ahhahaa, lagi satu call and sms dia tanpa had kat semua talian, data pon dia bagi bnyak, 10 GB Smile
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Wed Jun 15, 2016 9:21 pm

barley wrote:
banyak kelebihan first gold, dia ade yonder music, tahu tak yonder music mcm mne? ahhahaa, lagi satu call and sms dia tanpa had kat semua talian, data pon dia bagi bnyak, 10 GB Smile

baru aku tahu natang yonder ni, dari celcom rupenya, tempoh hari aku gi cameron, jalan nk gi cameron tuh takde line sgt untuk radio kete, then kwn aku pairing phone dia ke radio kete dan pasang lagu dari yonder, aku ingat aplikasi ape, aku pon ngntok time tuh, bia jela, pakai line ke yonder ni? klau pakai line, memang kuat lah line celcom, sedang kan radio kete pon antena dia hilang, hahahaa!! actuly 10 GB tuh tak bnyak ke? klau tak abes kne burn?
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Thu Jun 16, 2016 8:04 pm

kristylove wrote:
baru aku tahu natang yonder ni, dari celcom rupenya, tempoh hari aku gi cameron, jalan nk gi cameron tuh takde line sgt untuk radio kete, then kwn aku pairing phone dia ke radio kete dan pasang lagu dari yonder, aku ingat aplikasi ape, aku pon ngntok time tuh, bia jela, pakai line ke yonder ni? klau pakai line, memang kuat lah line celcom, sedang kan radio kete pon antena dia hilang, hahahaa!! actuly 10 GB tuh tak bnyak ke? klau tak abes kne burn?

1st memang coverage celcom ni luas, mana2 tempat ulu pon line celcom kebnyakkan akan ade, bab yang 10GB tuh tak payah risau klau tak abes guna, boley buat lanjutan untuk bulan hadapan.. bnyak yang guna first gold, dapat tunda ke bulan hadapan tapi maximum hanya 5 GB je ..
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Thu Jun 16, 2016 8:06 pm

barley wrote:
1st memang coverage celcom ni luas, mana2 tempat ulu pon line celcom kebnyakkan akan ade, bab yang 10GB tuh tak payah risau klau tak abes guna, boley buat lanjutan untuk bulan hadapan.. bnyak yang guna first gold, dapat tunda ke bulan hadapan tapi maximum hanya 5 GB je ..

mcm mne proses 10 GB tuh, aku tak berape faham lah, aku ade tengok, dapat lagi 5GB untuk wifi user, mcm mne tuh? total bape GB untuk first gold?
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 22
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Thu Jun 16, 2016 8:08 pm

kristylove wrote:
mcm mne proses 10 GB tuh, aku tak berape faham lah, aku ade tengok, dapat lagi 5GB untuk wifi user, mcm mne tuh? total bape GB untuk first gold?

okay mcm ni lah, first gold plan RM 80 sebulan, dia bagi 5GB untuk bulanan, 5GB lagi untuk hujung minggu, setiap minggu dia bagi (1.25GB) lagi 5GB adelah wifi user, mean dapt dari celcom wifi punya wilayah.. total boley dapat 15GB tapi 10 GB pon org xdpt nk habes Razz heehhee
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: plan ape yang best nk bercinta..   Today at 6:40 am

Back to top Go down
 
plan ape yang best nk bercinta..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» President Herman Cainís 999 Plan In Action
» G-bites a similar plan
» Bad Boy ! "The Plan"
» RC 049 flying wing plan?????
» Yang Wenli vs Universal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: