Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Thu Oct 13, 2016 3:24 am

Harituh saya nak buat pre order untuk iphone7 tapi dah tutup. Taksempat nak buat. Sedih gileeeeee Crying or Very sad  Crying or Very sad . Lepastu tadi saya tengok website celcom diorang ada bukak event esok dekat sunway pyramid. Seronoknyeeeee cheers  cheers . Dapat beli iphone7 dengan harga murah sikit Smile . Hahahhaha. Saya dah siap suruh ayah saya yang kerja dekat KL tolong beli sekali. Hehehehe.


Last edited by kooimin87 on Thu Oct 13, 2016 4:21 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Thu Oct 13, 2016 3:40 am

kooimin87 wrote:
Harituh saya nak buat pre order untuk iphone7 tapi dah tutup. Taksempat nak buat. Sedih gileeeeee Crying or Very sad  Crying or Very sad . Lepastu tadi saya tengok website celcom diorang ada bukak event esok dekat sunway pyramid. Seronoknyeeeee cheers  cheers . Dapat beli iphone7 dengan harga murah sikit Smile . Hahahhaha.

Serious laaa?????? Aku pun sama wehh tak sempat nak buat pre order harituh. Baru nak buat aku tengok dia dah tutup. Puih. Hahahaha. Pukul berapa diorang start event diorang esok?
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Thu Oct 13, 2016 4:15 am

kristylove wrote:
kooimin87 wrote:
Harituh saya nak buat pre order untuk iphone7 tapi dah tutup. Taksempat nak buat. Sedih gileeeeee Crying or Very sad  Crying or Very sad . Lepastu tadi saya tengok website celcom diorang ada bukak event esok dekat sunway pyramid. Seronoknyeeeee cheers  cheers . Dapat beli iphone7 dengan harga murah sikit Smile . Hahahhaha.

Serious laaa?????? Aku pun sama wehh tak sempat nak buat pre order harituh. Baru nak buat aku tengok dia dah tutup. Puih. Hahahaha. Pukul berapa diorang start event diorang esok?

Apa yang aku dengar diorang mula pukul 7 pagi weh. Kau tahu tak apa yang diorang offer untuk pembeli iphone7?
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts : 18
Registration date : 2012-04-18

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Thu Oct 13, 2016 10:34 pm

Haah. And diorang offer beli iphone7 dengan harga murah sikit dr marekt bila subscribe plan dengan diorang. So kalau you berminat pergi la sunway pyramid.
Back to top Go down
View user profile
kulaiman



Number of posts : 2
Registration date : 2016-10-14

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Fri Oct 14, 2016 1:53 am

kooimin87 wrote:
Harituh saya nak buat pre order untuk iphone7 tapi dah tutup. Taksempat nak buat. Sedih gileeeeee Crying or Very sad  Crying or Very sad . Lepastu tadi saya tengok website celcom diorang ada bukak event esok dekat sunway pyramid. Seronoknyeeeee cheers  cheers . Dapat beli iphone7 dengan harga murah sikit Smile . Hahahhaha. Saya dah siap suruh ayah saya yang kerja dekat KL tolong beli sekali. Hehehehe.

Apa yang murah tah. Baik takpayah beli. Buat bazer duit jeeeeeee. Huh
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Sun Oct 16, 2016 7:26 pm

Aku nampak kat facebook celcom ada buat lucky draw kan? Ada ramai yang dapat beli Iphone7 dengan harga RM7. Hahah. Rugi sehh takdatang.
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Sun Oct 16, 2016 7:27 pm

kulaiman wrote:
kooimin87 wrote:
Harituh saya nak buat pre order untuk iphone7 tapi dah tutup. Taksempat nak buat. Sedih gileeeeee Crying or Very sad  Crying or Very sad . Lepastu tadi saya tengok website celcom diorang ada bukak event esok dekat sunway pyramid. Seronoknyeeeee cheers  cheers . Dapat beli iphone7 dengan harga murah sikit Smile . Hahahhaha. Saya dah siap suruh ayah saya yang kerja dekat KL tolong beli sekali. Hehehehe.

Apa yang murah tah. Baik takpayah beli. Buat bazer duit jeeeeeee. Huh

Lucky draw pemenang dapat beli Iphone7 dengan harga RM7 tuu tak murah lagi kee? Nak free kee?
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Mon Oct 17, 2016 7:53 pm

Ouhh patutlah ramai yang datang harituh. Ayah I siap bebel bebel lagi kat I. Suruh I tunggu biar mereka officially jual dekat kedai je baru beli. So, lepas I kena marah I plan nak pergi kedai Celcom jee laa bila bila nanti. Sampai bila dorang offer nii? Question


Last edited by kooimin87 on Thu Oct 20, 2016 9:52 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Mon Oct 17, 2016 7:55 pm

kulaiman wrote:
kooimin87 wrote:
Harituh saya nak buat pre order untuk iphone7 tapi dah tutup. Taksempat nak buat. Sedih gileeeeee Crying or Very sad  Crying or Very sad . Lepastu tadi saya tengok website celcom diorang ada bukak event esok dekat sunway pyramid. Seronoknyeeeee cheers  cheers . Dapat beli iphone7 dengan harga murah sikit Smile . Hahahhaha. Saya dah siap suruh ayah saya yang kerja dekat KL tolong beli sekali. Hehehehe.

Apa yang murah tah. Baik takpayah beli. Buat bazer duit jeeeeeee. Huh

Murah lah dari harga market. You nak murah macamana lagi? RM2000 lebih kot. Harga market RM3000 lebih.
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Number of posts : 18
Registration date : 2012-04-18

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Wed Oct 19, 2016 12:20 am

kooimin87 wrote:
Ouhh patutlah ramai yang datang harituh. Ayah I siap bebel bebel lagi kat I. Suruh I tunggu biar mereka officially jual dekat kedai je baru beli. So, lepas I kena marah I plan nak pergi kedai Celcom jee laa bila bila nanti. Sampai bila dorang offer nii? Question

Kawan I cakap Celcom dah open untuk beli Iphone7 dengan mereka. Harituh kawan I beli dia dapat RM 2,058 untuk Iphone7 32GB dia lepas dia subscribe dengan Celcom. Hahahaha, ayah you marah sebab ramai. Penat dia. Haa you pergilah kedai dia and check dengan mereka. Mana tahu ada lagi berbaloi.


Last edited by montyashley on Thu Oct 20, 2016 9:54 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
sallyyap



Number of posts : 3
Registration date : 2016-10-20

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Thu Oct 20, 2016 1:01 am

Hello saja nak share yang I pun dah sign up Iphone7 I. Hehehe
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Number of posts : 47
Registration date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Thu Oct 20, 2016 7:49 pm

kooimin87 wrote:
Ouhh patutlah ramai yang datang harituh. Ayah I siap bebel bebel lagi kat I. Suruh I tunggu biar mereka officially jual dekat kedai je baru beli. So, lepas I kena marah I plan nak pergi kedai Celcom jee laa bila bila nanti. Sampai bila dorang offer nii? Question

Hahahaha. Why you takpergi saja. You suruh ayah you. Kalau you pergi mana tahu you bertuah boleh menang. Diorang dah official kan offer ni. So, kalau you pergi kedai Celcom pun you boleh sign up Iphone7 sama macam harga macam time launching event minggu lepas. Cuma takde lucky draw lagi la. Hahahaha
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 20
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Thu Oct 20, 2016 10:09 pm

Hahahhahaha, okay nanti I pergi kedai mereka and tengok mana satu bagus and kena dengan bajet I. Thank you guys. Cool
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!   Today at 6:42 am

Back to top Go down
 
Esok ada pelancaran iphone7 kat Sunway Pyramid!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» is there gunpla at sunway piramid?
» Goulds Pyramid Pump
» $1 Million Dollar Pyramid Game - GC Festibration Style!
» Art pottery pitcher
» Morpheus's Art

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Selamat Datang Ke Forum #Pahang :: MIRC-
Jump to: