Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 kat mana ada promosi air-cond?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Number of posts : 37
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: kat mana ada promosi air-cond?   Mon Apr 24, 2017 2:25 am

nak beli air-cond utk rumah baru aku,
nak tanya kat mana ada promosi air-cond dgn brg2 elektrik?
brand apa yg best ya?
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Mon Apr 24, 2017 6:11 am

popolan wrote:
nak beli air-cond utk rumah baru aku,
nak tanya kat mana ada promosi air-cond dgn brg2 elektrik?
brand apa yg best ya?

yg i tahu tu promosi air-cond ada kat kedai online je,
tapi kena survey2 dulu,
sbb air-cond tu yg penting ada warranty.
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 14
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Mon Apr 24, 2017 6:16 am

miniang wrote:
popolan wrote:
nak beli air-cond utk rumah baru aku,
nak tanya kat mana ada promosi air-cond dgn brg2 elektrik?
brand apa yg best ya?

yg i tahu tu promosi air-cond ada kat kedai online je,
tapi kena survey2 dulu,
sbb air-cond tu yg penting ada warranty.


mmg betul beli air-cond ke brg2 elektrik kena ada warranty.
i lebih suka beli kat kedai elektrik,
mahal skt pun tak apa, yg penting kualitinya baik, boleh pakai lama,
air-cond i biasa beli brand York, u boleh cuba tanya kat kedai,
rasanya ada promosi kut.
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 17
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Wed Apr 26, 2017 4:39 am

Perhatikanlah ada ape2 expo/fair kelengkapan rumah.
Mcm kat KL ni ade HomeDec Fair mungkin ade promosi. x pasti, cuba search
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 17
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Wed Apr 26, 2017 5:55 am

Cuba Lihat kat kedai2 atau kedai online ade x York aircon lah...
Ni jenama yg agak baik
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 29
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Wed Apr 26, 2017 7:34 am

x berbaloi la beli air-cond , nanti kena maintanance , kena bayar bil lagi , jimat lah sikit , xde duit bro
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts : 29
Registration date : 2012-04-21

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Wed Apr 26, 2017 7:37 am

catwang wrote:
Cuba Lihat kat kedai2 atau kedai online ade x York aircon lah...
Ni jenama yg agak baik

York ok ke? apa beza dgn lain~ semua lebih kurang sama je , jimat sikit lah guna kipas
Back to top Go down
View user profile
barley



Number of posts : 23
Registration date : 2012-04-20

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Fri Apr 28, 2017 1:49 am

aprilstucked wrote:
catwang wrote:
Cuba Lihat kat kedai2 atau kedai online ade x York aircon lah...
Ni jenama yg agak baik

York ok ke? apa beza dgn lain~ semua lebih kurang sama je , jimat sikit lah guna kipas

Guna kipas x kan rasa sejuk...
Skrg ni cuaca panas, x pakai aircon susah tahan
Back to top Go down
View user profile
kooimin87



Number of posts : 21
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Fri Apr 28, 2017 2:09 am

aprilstucked wrote:
x berbaloi la beli air-cond , nanti kena maintanance , kena bayar bil lagi , jimat lah sikit , xde duit bro

Saya punya York aircon sejak beli beberapa tahun sudah, x pernah servis...
hanya pernah cuci 3 kali filter tu....Senang je tanggalkan dan pasangkan filter tu....
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 37
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   Fri Apr 28, 2017 2:32 am

kooimin87 wrote:
aprilstucked wrote:
x berbaloi la beli air-cond , nanti kena maintanance , kena bayar bil lagi , jimat lah sikit , xde duit bro

Saya punya York aircon sejak beli beberapa tahun sudah, x pernah servis...
hanya pernah cuci 3 kali filter tu....Senang je tanggalkan dan pasangkan filter tu....

Air-cond york yg u pakai tu model apa?
aku tengok kat kedai smlm ada model R410A tu yg ada fungsi cepat sejuk dgn penapisan udara.
mcm best je, tapi tak taulah sama ke dgn model yg u pakai tu.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kat mana ada promosi air-cond?   

Back to top Go down
 
kat mana ada promosi air-cond?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 7-week Hiatus
» COX TeeDee 05 for sale mint cond.
» Texaco 5 fin glow head and cylinder like new cond R+D engine

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Selamat Datang Ke Forum #Pahang :: MIRC-
Jump to: