Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Ogawa Master drive??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Number of posts : 37
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Ogawa Master drive??   Mon May 08, 2017 3:49 am

Ada org x pernah guna Ogawa master drive x?? Tadi ada iklan tentang Ogawa Master drive.. Tapi ada show sikit tentangya... nk Tau lebih.. Ada org pernah pakai ke? Atau tengah fikir nk beli ke?
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 27
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Mon May 08, 2017 8:22 pm

Ada je org yg guna tapi aku tak pernah guna laa. Try g tengok kat outlet2 Ogawa kat shopping mall. Boleh laa ko test terus situ semua kerusi urut dia.
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 14
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Wed May 10, 2017 9:04 pm

popolan wrote:
Ada org x pernah guna Ogawa master drive x?? Tadi ada iklan tentang Ogawa Master drive.. Tapi ada show sikit tentangya... nk Tau lebih.. Ada org pernah pakai ke? Atau tengah fikir nk beli ke?

Memang semakin popular Ogawa in... Byk iklan kat luar... Shopping pun ada buat promosi tadi.. x pasti.. Nanti selepas keje pg check...
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 14
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Wed May 10, 2017 9:06 pm

miniang wrote:
Ada je org yg guna tapi aku tak pernah guna laa. Try g tengok kat outlet2 Ogawa kat shopping mall. Boleh laa ko test terus situ semua kerusi urut dia.

Ko pg try je... Tapi nampak mcm byk org tadi tengah cuba... So mungkin akan susah juga...
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 17
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Thu May 11, 2017 5:24 am

mikkesho wrote:
popolan wrote:
Ada org x pernah guna Ogawa master drive x?? Tadi ada iklan tentang Ogawa Master drive.. Tapi ada show sikit tentangya... nk Tau lebih.. Ada org pernah pakai ke? Atau tengah fikir nk beli ke?

Memang semakin popular Ogawa in... Byk iklan kat luar... Shopping pun ada buat promosi tadi.. x pasti.. Nanti selepas keje pg check...

Memang Ogawa ni popular. Sama jugak dengan Gintell. Tapi harga mahal sngt sampai yg latest kerusi urut yg baru keluar tu cecah belas2 ribu. Memang tak mampu laa nak beli ni. scratch
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 17
Registration date : 2012-08-03

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Thu May 11, 2017 5:58 am

mikkesho wrote:
miniang wrote:
Ada je org yg guna tapi aku tak pernah guna laa. Try g tengok kat outlet2 Ogawa kat shopping mall. Boleh laa ko test terus situ semua kerusi urut dia.

Ko pg try je... Tapi nampak mcm byk org tadi tengah cuba... So mungkin akan susah juga...

Aku g try dah weii tapi x mampu sbb tengok harga mahal sngt. Dengar2 ada promotion parents day tapi harga tak ada turun banyak sngt pon. Palin g kurang pun turun sikit je. Tetap x mampu jugak laa kalu sikit je harga turun.
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 29
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Fri May 12, 2017 11:07 pm

catwang wrote:
mikkesho wrote:
popolan wrote:
Ada org x pernah guna Ogawa master drive x?? Tadi ada iklan tentang Ogawa Master drive.. Tapi ada show sikit tentangya... nk Tau lebih.. Ada org pernah pakai ke? Atau tengah fikir nk beli ke?

Memang semakin popular Ogawa in... Byk iklan kat luar... Shopping pun ada buat promosi tadi.. x pasti.. Nanti selepas keje pg check...

Memang Ogawa ni popular. Sama jugak dengan Gintell. Tapi harga mahal sngt sampai yg latest kerusi urut yg baru keluar tu cecah belas2 ribu. Memang tak mampu laa nak beli ni. scratch

Byran secara ansuran je.. Senang sikit... Ko pernah cuba x??Feature mereka byk giller... Ok juga... Kalau nk murah tapi x berapa ok... Pun kena hati2 juga...
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 29
Registration date : 2012-08-05

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Fri May 12, 2017 11:19 pm

catwang wrote:
mikkesho wrote:
popolan wrote:
Ada org x pernah guna Ogawa master drive x?? Tadi ada iklan tentang Ogawa Master drive.. Tapi ada show sikit tentangya... nk Tau lebih.. Ada org pernah pakai ke? Atau tengah fikir nk beli ke?

Memang semakin popular Ogawa in... Byk iklan kat luar... Shopping pun ada buat promosi tadi.. x pasti.. Nanti selepas keje pg check...

Memang Ogawa ni popular. Sama jugak dengan Gintell. Tapi harga mahal sngt sampai yg latest kerusi urut yg baru keluar tu cecah belas2 ribu. Memang tak mampu laa nak beli ni. scratch

Byk org cakap mahal.... Aku pun rasa sikit.. Tapi bila aku dah cuba...Aku faham kenapa...Pg cuba dulu... Memang best gile...
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 37
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Sun May 14, 2017 5:19 am

miniang wrote:
Ada je org yg guna tapi aku tak pernah guna laa. Try g tengok kat outlet2 Ogawa kat shopping mall. Boleh laa ko test terus situ semua kerusi urut dia.
Kat... Ampang area mana ada ye??? Rasa nk pg cuba... Mungkin kalau ok... Beli juga.. Hehehehe
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 37
Registration date : 2012-08-13

PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   Sun May 14, 2017 5:36 am

mikkesho wrote:
popolan wrote:
Ada org x pernah guna Ogawa master drive x?? Tadi ada iklan tentang Ogawa Master drive.. Tapi ada show sikit tentangya... nk Tau lebih.. Ada org pernah pakai ke? Atau tengah fikir nk beli ke?

Memang semakin popular Ogawa in... Byk iklan kat luar... Shopping pun ada buat promosi tadi.. x pasti.. Nanti selepas keje pg check...

Betul. iklan kat facebook aku ada tengok... Ada org guna x ogawa yg baru tu.... nk tau feedback org yg pernah guna... Hehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ogawa Master drive??   

Back to top Go down
 
Ogawa Master drive??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Foden Kit 21A - Drive Gears
» FANtasy DRIVE at NHMS
» It'll drive you nuts!!
» Drive Through Fight Over Chicken Nuggets
» What Car Do You Drive?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Selamat Datang Ke Forum #Pahang :: MIRC-
Jump to: